بایگانی آذر ۱۳۹۵ :: بیولایف متنوع ترین و متفاوت ترین سایت داروسازی فارسی زبان در حهان

بیولایف متنوع ترین و متفاوت ترین سایت داروسازی فارسی زبان در حهان

بیولایف متنوع ترین و متفاوت ترین سایت داروسازی فارسی زبان در حهان است. در این وب سایت،از مطالب علمی و پایه گرفته تا صنعت داروسازی بحث خواهد شد.

بیولایف متنوع ترین و متفاوت ترین سایت داروسازی فارسی زبان در حهان

بیولایف متنوع ترین و متفاوت ترین سایت داروسازی فارسی زبان در حهان است. در این وب سایت،از مطالب علمی و پایه گرفته تا صنعت داروسازی بحث خواهد شد.

بیولایف متنوع ترین و متفاوت ترین سایت داروسازی فارسی زبان در حهان

امید است با ورود شما به این وب سایت،
دانش و آگاهی شما بازدیدکنند گرامی،
از دانش داروسازی بیشتر شود.

آخرین مطالب
آخرین نظرات
  • ۴ آذر ۰۳، ۲۲:۰۹ - آرمان
    عالی

۳ مطلب در آذر ۱۳۹۵ ثبت شده است

۱۸
آذر

تذکر : این مطلب صرفا جنبه علمی داشته و تجویز دارو بر عهده داروساز یا پزشک بوده و بیولایف هیچ گونه مسئولیتی را بابت مصرف خودسرانه دارو نمی پذیرد.

 

موارد مصرف
سیس پلاتین برای درمان سرطانها مانند بسیاری از انواع سارکوماها و کارسینوماها بکار میرود. در سرطان ریه ، سرطان تخمدان ، لنفوم و Germ cell tumor (بویژه سرطان بیضه).

 

مکانیسم اثر
سیس پلاتین با آلکیله کردن DNA مانند سایر عوامل آلکیله کننده یک گروه آلکیل (را به مولکول DNA پیوند میدهد و با این روش مانع همانندسازی DNA میشود.

 

عوارض جانبی
اصولاً داروهای شیمی درمانی پرعارضه اند.

 

سیس پلاتین چیست؟
سیس پلاتین (Cisplatin) با نام تجاری پلاتینول (Platinol) یک داروی ضدسرطان می‌باشد که با رشد سلول های سرطانی که در بدن پخش شده است مبارزه می‌کند و یا رشد آنها را متوقف یا کند می‌کند.

سیس پلاتین برای درمان سرطان مثانه، سرطان بیضه و یا سرطان تخمدان مورد استفاده قرار می‌گیرد و ممکن است به تنهایی یا در ترکیب با داروهای دیگر که توسط دکتر تعیین شده استفاده شود.

سیس پلاتین یک عامل ضد ضدسرطان است که با متوقف کردن سلول های سرطانی از رشد و تولید مثل آنها جلوگیری می کند.

File:Cisplatin-3D-vdW.png

  • محمد امین
۱۸
آذر

ترکیبات کمپلکس به دسته‌ای از ترکیبات در شیمی معدنی گفته می‌شود که دارای فلز و لیگاند باشند.

 

تعداد اتم‌های فلز و لیگاند در این ترکیبات متنوع است.

 

اولین بار آلفرد ورنر ساختمان این ترکیبات را پیشنهاد کرد.

 

اهمیت ترکیبات کمپلکس

اهمیت این ترکیبات در شیمی به قدری است که در همه مباحث شیمی از جمله در مبحث سنتز ترکیبات آلی نیز وارد شده‌اند. بررسی انرژی تشکیل پیوندها در این ترکیبات از مباحث شیمی فیزیک است.

 

ساختمان ترکیبات کمپلکس

ساختمان الکترونی این ترکیبات بستگی به نوع فلزها و آنیون‌های تشکیل دهنده آنها دارد و می‌توان با بررسی ساختار الکترونی اتم‌ها آن را تعیین کرد. نوع فلز و نیز نوع دو یا چند آنیون، مولکول خنثی و لیگاند که در این ترکیبات وجود دارد ساختمان آنها را تعیین می‌کند.

 

در شیمی معدنی ترکیباتی وجود دارند که در آن اتم مرکزی حداقل با یک پیوند داتیو با گروه اتمهای اطراف خود (لیگندها) ارتباط برقرار می‌کند. در‌ این ترکیبات اتم مرکزی گیرنده جفت الکترون می‌باشد، چنین ترکیباتی را کمپلکس یا ترکیبات کئوردیناسیونی می‌نامند. اتم مرکزی در این ترکیبات معمولاً دارای یک حفره الکترونی می‌باشد که می‌تواند الکترونهای جفت نشده لیگند را بگیرد و یک پیوند کووالانسی-کئوردیناسیونی ، (داتیو) تشکیل دهد.

 

کمپلکسهایی که در آنها انتقال الکترون می‌تواند در تشکیل پیوند نقش بسزایی داشته باشد کمپلکسهای دهنده - گیرنده می‌نامند. اکثر عناصر جدول تناوبی اعم از فلزات گروه اصلی ، فلزات گروه واسطه و غیر فلزات می‌توانند کمپلکس تشکیل دهند.


  • محمد امین
۰۲
آذر

تاندون یا زرد پی طناب ضخیمی است که استخوان را به ماهیچه وصل می کند. حرکت مکرر قسمتی از بدن باعث التهاب تاندون های آن قسمت می شود و یا در اثر یک آسیب جدی به وجود می آید.

تورم و التهاب رباط (تاندون) تاندنیت Tendonitis هم میگویند.

 

فعالیت های زیر باعث التهاب تاندون می شوند:
– باغبانی
– نجاری
– بیل زدن زمین
– رنگ کردن خانه
– ورزش تنیس
– ورزش اسکی
– پرتات کردن توپ
– شن کشی زمین
– ساییدن چیزی برای تمیز شدن مثل فرش




 

  • محمد امین