استنشاق دارو از راه بینی
از لحاظ آناتومی اشاره شده است که گوسفند دارای گرفه لنفاوی مخاطی در پشت حفره بینی است که بسیار شبیه به انسان است.
در واقع، در مقایسه با موش هایی که بافت لنفی دارند که طول حفره بینی را که معمولا در واکسن بینی مورد استفاده قرار میگیرد، گوسفندان لوزه ها و آدنوئید ها را در ساختار حلقه ای در پشت حفره بینی قرار داده اند.
بینی بزرگ که در حال حاضر وجود دارد، چالش مهمی برای تحویل واکسن داخل بینی به رسیدن به این بافت های لنفی است.
برای بهره وری از مصرف واکسن از راه بینی، از کاتتر سگ برش به طول 10 سانتیمتر استفاده شد، در انتهای آن با یک قطره سوپرفلور و با 8 سوراخ (تقریبا 1 میلیمتر) سوراخ شد، در مقایسه با واکسن هایی که در گذشته استفاده میشد.
با استفاده از این دستگاه جدید، واکسن در مجاورت بافت های لنفوئیدی در پشت حفره بینی قرار می گیرد. آزمایش های اولیه برای تعیین مسیر انجام شده توسط رنگ آفتاب اختراع پس از اسپری بینی داخل بینی در گوسفند نشان داد که اکثر واکسن در اطراف بافت لنفی با عمل موکوسیلیا در جریان موکوس به مری هدایت می شود و بلعیده می شود.
بنابراین یک چالش عمده برای واکسیناسیون داخل بینی در تمام حیوانات با یک ساختار حلقه مانند در پشت حفره بینی، و جلوگیری از انتقال آن به مری است.
این مسئله اغلب در جوندگان دیده می شود که در نتیجه از ساختار های سازمان یافته مختلف لنفاوی بینی متفاوت، مشکل مشابهی را نشان نمیدهند.
به منظور تشخیص بین واکنش های ایمنی ناشی از بافت های لنفاوی بینی و دستگاه گوارش، ما یک روش برای تخلیه بافت لنفی از ناحیه سر و گردن ایجاد کردیم.
با استفاده از این روش، ما نشان دادیم که نسبت آنتی ژن به سیستم لنفاوی پس از زایمان توسط اسپری بینی بسیار کم است. همانطور که در مطالعه قبلی ما بحث شده است.