ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۳۴ ب.ظ
حالت فیزیکی: جامد
بو: متفاوت و واضح ، معطر، تا حدودی مرطوب شیرین و تلخ
جرم ملکولی: 94.11 گرم بر مول
رنگ: بی رنگ تا صورتی روشن
pH: 6
نقطه جوش: 182 درجه سانتی گراد
نقطه ذوب: 42 درجه سانتی گراد
دمای بحرانی: 2/694 درجه سانتی گراد
گرانش ویژه (چگالی نسبی): 1.057 (آب=1)
نسبت حلالیت در آب به روغن: محصول در روغن حلالیت بیشتری دارد. ) روغن به آب log (= 1.5
حلالیت (برگرفته از
مرک ایندکس):
به راحتی در اتیل اتر و متانول، در آب سرد و استون حل می شود.
1 گرم از آن در 15 سی سی آب حل می شود.
محلول در بنزن، بسیار
محلول در گلیسرول، الکل، کلروفرم، کربن دی سولفید، نفت، روغن های فرار و غیر فرار،
هیدروکسید آبی فلزات قلیایی، کربن تتراکلرید، استیک اسید، سولفور دی اکسید مایع.
تقریبا در اتردوپترول نامحلول است و در استون مخلوط شدنی است و به سختی در روغن
معدنی حل می شود.
- ۹۷/۱۱/۱۵